Více než 1500 návštěvníků si pochutnalo na nejrůznějších pokrmech špičkových podniků. Podívejte se, jak jsme se prezentovali na naší první veřejné akci 🙂
O slunečném víkendu 26. až 28. května si hosté mohli vychutnat velké množství specialit i tradičních jídel na vysoké úrovni.
Věříme, že náš stánek mezi ostatními nezapadl. Od pondělí 29. května také koupíte naše sous vide v prodejně Zdravé výživy Zdeňky Havlíkové (prodejny s našimi výrobky najdete na této mapě).
Zdroj fotografií: facebook Hotelu Octárna
O food festivalu v Kroměříži
Cílem všech sedmi ročníků food festivalu bylo představit špičkové podniky vybraných měst na jednom místě. Návštěvníci tak mohli ochutnat degustační předkrmy, polévky, hlavní chody a dezerty.
Pro rok 2017 vybrali pořadatelé téma „Jak vařily naše babičky tak trošku v moderní úpravě“. Základní surovinou soutěžních pokrmů bylo prémiové maso Qualivo z českých chovů.
Festivalu udělil záštitu ministr zemědělství Marian Jurečka.