Jsme profesionální kuchaři a ve svém oboru působíme více než 25 let. Při našich pracovních cestách po světě jsme se seznámili s mnoha způsoby přípravy jídel. S těmito zkušenostmi jsme se vrátili do České republiky.
Po nějaké době jsme hledali možnost další seberealizace. Vzpomněli jsme si na jednu z forem vyšší přípravy jídla způsobem sous-vide. Věděli jsme, že právě tato metoda přípravy jídel pro zákazníky v obchodech i pro velké odběry v restauracích je ideální.
Uvedení našich výrobků na trh předcházely dny a týdny výběru optimální kombinace teploty a času přípravy. Teď je to skvělé!
– Tomáš Kratochvíl,
šéfkuchař a jednatel Grand Sous Vide
Věříme, že tuto excelentní metodu přípravy potravin oceníte také.
Tomáš Kratochvíl, Pavel Šnajdr, Antonín Stojan
tým Grand Sous Vide